Hurtta sele Trail – sand

969,00 kr

Den allsidige Hurtta Trail Harness er ideell for fotturer, trekking og utendørsaktiviteter. Selen er utstyrt med et ergonomisk polstret bryststykke, samt en justerbar krage, bryst- og midjestropper. De tre justerbare stroppene sikrer at selen passer perfekt til hunden. Selen har to festepunkter for bånd, en på kragen og en på baksiden.

  • En robust sele for en aktiv hund
  • Tre justerbare stropper for god passform
  • Ergonomisk polstret bryststykke
  • Med 3M refleks
  • Med et solid håndtak

Hvordan velge riktig størrelse? Størrelsen angir min-max brystomkrets. Vi anbefaler å måle rett bak albuen/hvor hunden er bredest sett fra siden. Se størrelsestabellen i bildegalleriet.

Fri frakt over 499,-
Levert hjem på døren
Lynrask levering

Varenummer: I/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Den allsidige Hurtta Trail Harness er ideell for fotturer, trekking og utendørsaktiviteter. Selen er utstyrt med et ergonomisk polstret bryststykke, samt en justerbar krage, bryst- og midjestropper. De tre justerbare stroppene sikrer at selen passer perfekt til hunden. Selen har to festepunkter for bånd, en på kragen og en på baksiden. Utformingen av bakstykket tar hensyn til hundens struktur, og gir tilstrekkelig plass til bevegelse av skulderbladene. Den slitesterke håndtakstrukturen gjør at du kan hjelpe hunden i utfordrende terreng og gir bedre kontroll over hunden din, om nødvendig. Høykvalitets 3M reflektorene forbedrer hundens synlighet i mørket og i utfordrende vær.