MR-kobbel – Robust joggekobbel til hund

799,00 kr

Innlagt felt med kraftig (utbyttbar) strikk som demper støt og beskytter hundeførerens arm og skulder samt hundens nakke. Den ekspanderende strikkdelen tar opp den belastningen som oppstår i et vanlig kobbel og hundeføreren får bedre kontroll og en mer behagelig tur.

  • Kraftig nylon og slitesterk strikk
  • Kroker i begge ender slik at det er flere alternative festemetoder
    Kobbelet reguleres i lengde og kan også festes rundt midjen når du ønsker å ha hendene fri (som f.eks på joggetur og ved snørekjøring)
  • Den øverste delen av kobbelet er polstret med et mykt materiale som er godt å holde i
  • Velg mellom 20 og 25 mm bredde
  • 240 cm lengde

Ekstra strikk som kan byttes ut hvis den originale skulle ryke finner du her!

Fri frakt over 499,-
Levert hjem på døren
Lynrask levering

Varenummer: I/A Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Kobbelet er i kraftig nylon og slitesterk strikk. Det har kroker i beggen ender slik at det er flere alternative fesningsmetoder. Pga av dette kan kobbelet reguleres i lenge og kan også festes rundt midjen når du ønsker å ha hendene fri (som f.eks på joggetur og ved snørekjøring). Den øverste delen av kobbelet er polstret med et mykt materiale som er godt å holde i.

MR-kobbel er et multibruk-kobbel av meget god kvalitet. Innsydd strikkdel som demper rykk fra hunden, samt fleecefor i hempe. MR-kobbelet har BGB-krok i begge ender samt ringer som gjør det mulig å feste kobbelet rundt livet.

Om strikken skulle bli slitt etter et par års bruk kan denne erstattes av en ny strikk i stedet for å kjøpe hele kobbelet nytt.