Andis® Cool Care Plus™ 5-i-1 – spray til klippeskjær

259,00 kr

 5-i-1 funksjon:

  • Kjølende
  • Desinfiserende
  • Smørende
  • Rengjørende
  • Forhindrer rust

Med denne sprayen tar du vare på bladene/skjærene til din klippemaskin og forlenger levetiden på de. Vasker bort hår og smuss fra bladet/skjæret og sørger for at de holder seg skarpe mye lenger. Kan brukes til alle maskiner og blad/skjær uavhengig om det er til dyr eller mennesker.

1 på lager

Fri frakt over 499,-
Levert hjem på døren
Lynrask levering

Varenummer: 16012750 (LD-0501) Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Hvordan bruke Andis® Cool Care Plus™:

Skru på maskinen, hold munnstykket ca 15 cm fra verktøyet. Spray på bladets/skjærets overflate og repeter for baksiden av bladet. Skru av og tørk av overflødig væske med en ren klut. Skru av klipperen innimellom når du klipper hunden din, og spray blad/skjær og tenner. Sprayen smører, blåser bort hår og støv-partikler og virker kjølende på bladet/skjæret.

Andis® Cool Care Plus™ Spray sørger for å få maksimalt ut av klipperens egenskaper ved å holde bladene/skjærene skarpere, lenger. Den sørger også for at bladene blir rengjorte, kjølende effekt under klipping og at bladet/skjæret blir smurt, uten at du må ta det av fra klipperen. Høytrykksdysen sprayer håret ut av bladtennene.

Les nærmere på baksiden av sprayboksen om du vil vite hvordan man kan desinfisere bladene/skjærene grundigere (for å unngå smitteoverføring etc.).