Handlekurv

..er tom!

Produsenter
Generelt:

Vi sender i løpet av 24t alle hverdager.
Frakt kun 69kr! ID brikker sendes fraktfritt.

Fraktfritt over 1500kr.

Trenger du hjelp så ta kontakt på tlf 4123 1283 eller post@hundeutstyr.no

 

Klarna
Facebook

Personvern

Personopplysninger: 

Formålet med denne informasjonen er å informere deg som kunde om hvilke opplysninger som samles inn på vår side og hvordan disse opplysningene blir benyttet. Ditt personvern er viktig for oss og følger de til enhver gjeldende regler for behandling av personopplysninger, herunder personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR).

 

Merk at enkelte personopplysninger blir behandlet på grunnlag av samtykke, som markedsføring, herunder, nyhetsbrev og kommunikasjon. Ved å melde deg på nyhetsbrev samtykker du til slik behandling av personopplysningene dine. Du kan til enhver tid trekke ditt samtykke for behandling av personopplysninger til markedsføringsformål. Den enkleste måten å gjøre det på, er å melde seg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Du kan også endre og se dine opplysninger på "Mine sider", samt trekke ditt samtykke.

Om du har spørsmål om, ønsker innsyn i, eller slette de personopplysningene som er lagret på deg er det bare å ta kontakt med oss på kundeservice via epost til post@hundeutstyr.no

Vi benytter KLARNA betalingsløsning

Personopplysninger behandles i henhold til gjeldende lovverk. Klarna bruker personopplysninger først og fremst for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og til markedsføring. Ditt kundenummer hos Klarna er ditt fødselsnummer. Se Klarna sine retningslinjer for personvern for en nærmere beskrivelse av hvordan vi håndterer personopplysninger.

Ved å benytte deg av Klarna sine betalingsløsninger godkjenner du at vi anvender dine personopplysninger i henhold til Klarnas retningslinjer for personvern, inklusiv eventuell overføring til særskilt utvalgte samarbeidspartnere eller stater utenfor EU/EØS-området.