Non-stop Combined (kombi) trekksele

899,00 kr

Non-stop Combined trekksele er en videreutvikling av Non-stop Dogwears “Free Motion trekksele”, men kan også brukes til å trekke pulk. Med denne selen løper hunden like fritt i snørekjøring som når den trekker pulk. Det er innlagt spiler i halsen som gjør den stivere og fordeler belastningen over et større område enn tradisjonelle kombiseler. Avstivningen er svært godt polstret og hindrer også at selen drar seg over skuldrene ved trekk. Kantet med refleks for økt sikkerhet.

Nullstill

Fri frakt over 499,-
Levert hjem på døren
Lynrask levering

Varenummer: I/A Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Bruksområde:
-Pulk
-Sykkel
-Snørekjøring

Combined selen er en videreutvikling av Non-stop Dogwears “Free Motion trekksele”, men kan også brukes til å trekke pulk. Med denne selen løper hunden like fritt i snørekjøring som når den trekker pulk. Det er innlagt spiler i halsen som gjør den stivere og fordeler belastningen over et større område enn tradisjonelle kombiseler. Avstivningen er svært godt polstret og hindrer også at selen drar seg over skuldrene ved trekk. Kantet med refleks for økt sikkerhet.

Selen består av to deler;

  1. Selve selen som kan brukes alene under snørekjøring /sykling.
  2. En del som monteres på draget av pulken. Selen kobles deretter til draget ved hjelp av en “spenne”.

  Dette to-delte systemet gjør det enkelt å ta selen raskt på og av pulken. Og man kan også velge å ikke bruke pulkdelen om man bare ønsker å snørekjøre.

Ferdig montert er det viktig at:

  • Strikken (som er på dragdelen) går på oversiden av hundens rygg.
  • Dragdelen justeres slik at d-ringen ligger rett over hundens avsluttende ribbein.
  • O-reima skal monteres så langt frem som mulig, samt ikke strammes, dette for å få mer styring på pulken.

OBS! Selene er små i størrelsen.
Om du har en free-motion sele fra før som er i “grenseland” mht halsmål så gå opp en størrelse.

Hvordan ta mål:

  • Halsmål skal tas helt nederst på halsen. Når du får selen på skal det være nok plass til at du får to fingerbredder i mellom (ca 3,5 cm) “ovenifra”. Det er bedre å gå opp en størrelse i halsen enn ned om hunden befinner seg midt i mellom. Du kan kompensere ved å stramme inn godt på sidene. Hunder med store hoder må også gjerne gå opp en størrelse.