Robust joggekobbel – MR-kobbel

212,50 kr

Innlagt felt med kraftig (utbyttbar) strikk som demper støt og beskytter hundeførerens arm og skulder samt hundens nakke. Den ekspanderende strikkdelen tar opp den belastningen som oppstår i et vanlig kobbel og hundeføreren får bedre kontroll og en mer behagelig tur.

  • Kraftig nylon og slitesterk strikk
  • Kroker i begge ender slik at det er flere alternative festemetoder
    Kobbelet reguleres i lengde og kan også festes rundt midjen når du ønsker å ha hendene fri (som f.eks på joggetur og ved snørekjøring)
  • Den øverste delen av kobbelet er polstret med et mykt materiale som er godt å holde i
  • Sort farge, 240 cm

Ekstra strikk som kan byttes ut hvis den originale skulle ryke finner du her!

Sjekk resten av tilbudene som er i BILLIGKROKEN akkurat nå!

Tomt på lager

Varenummer: FP-572-2 (LD-0401) Kategorier: , ,

Beskrivelse

Kobbelet er i kraftig nylon og slitesterk strikk. Det har kroker i beggen ender slik at det er flere alternative fesningsmetoder. Pga av dette kan kobbelet reguleres i lenge og kan også festes rundt midjen når du ønsker å ha hendene fri (som f.eks på joggetur og ved snørekjøring). Den øverste delen av kobbelet er polstret med et mykt materiale som er godt å holde i.

MR-kobbel er et multibruk-kobbel av meget god kvalitet. Innsydd strikkdel som demper rykk fra hunden, samt fleecefor i hempe. MR-kobbelet har BGB-krok i begge ender samt ringer som gjør det mulig å feste kobbelet rundt livet. Ikke beregnet for å binde hunden i!

Om strikken skulle bli slitt etter et par års bruk kan denne erstattes av en ny strikk i stedet for å kjøpe hele kobbelet nytt.