Vinterdekken – Hurtta Summit Parka

799,00 kr

Hurtta varmedekken utformet for å på beste vis beskytte hundens viktigste muskelgrupper. Det egner seg særskilt godt til hundesport under vinterforhold der langvarig eksponering for kulde og trekk ikke kan unngås.

  • Varm, vanntett og pustende
  • Behagelig å ha på
  • 3M-reflekser
  • Rygglengde, belte og krage som kan justeres
  • Seleåpning på ryggen som kan lukkes i størrelser på 30-90 cm
  • Beskytter brystet og hovedmuskelgrupper
  • Kan maskinvaskes på 40 grader

Hvordan finne riktig størrelse? Størrelsen er rygglengden. Vi anbefaler å måle hundens rygg mens den står med hodet hevet. Mål fra knekken mellom nakke/rygg (ikke fra halsbånd) til halerot. Står hunden med hodet ned, ligger eller sitter vil målet bli for langt.

Fri frakt over 499,-
Levert hjem på døren
Lynrask levering

Varenummer: I/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Varmedekken utformet for å på beste vis beskytte hundens viktigste muskelgrupper. Det egner seg særskilt godt til hundesport under vinterforhold der langvarig eksponering for kulde og trekk ikke kan unngås.

Materialet er laminert med en vanntett Houndtex®-hinne som puster og holder hunden tørr og varm selv under lange treningsøkter. Den høye kragen, det beskyttende frampartiet og den lange bakre folden beskytter de muskelgruppene som er viktigst for hundens varmeproduksjon: halsen og brystkassen. Det smidige og lydløse materialet fungerer er spesielt gunstig for hunder som ellers vegrer seg for å ha på dekken.

Halskragen kan justeres både oppe og nede for beste passform. For å beskytte hele lårmuskelen har dekkenet ekstra langt bakparti som dessuten er justerbart for å passe alle raser uansett haleføring. Teppet er også utstyrt med vanlig borrelåsbånd til å feste rundt bakbeina. Kobbelåpning for både halsbånd og sele.